IZDELKI ZA JEKLARNE

Termoizolacijske obloge so predoblikovani visoko ognjevzdržni oblikovanci, ki služijo toplotni izolaciji glav pri klasičnem litju ingotov. Izdelane so na osnovi visoko ognjevzdržnih polnil in vlaken ter veziv. Glede
na posebne potrebe in zahteve uporabnikov razvijemo in izdelamo oblikovno, dimenzijsko in funkcionalno prilagojene IZOLACIJSKE OBLOGE, v izolacijski ali eksotermno – izolacijski kakovosti.

Naše termoizolacijske izdelke delimo v tri skupine:

  • IZOLACIJSKE OBLOGE
  • OBLOGE ZA ZAŠČITO LIVNEGA CURKA
  • EKSOTERMNA IZOLACIJSKA SREDSTVA

IZOLACIJSKI OBLIKOVANCI

KVADRATNE OBLIKE

CILINDRIČNE OBLIKE

POLIGINALNE OBLIKE

OBLOGE ZA ZAŠČITO LIVNEGA CURKA

Izolacijske zaščitne kape so pred oblikovane ognjevzdržne obloge, ki služijo za toplotno izolacijo in zaščito livnega curka pri klasičnem litju ingotov v kokile. Izdelane so na osnovi visoko ognjevzdržnih polnil, vlaken in veziv. Glede na posebne potrebe in zahteve uporabnikov razvijemo in izdelamo oblikovno, dimenzijsko infunkcionalno prilagojene.

EKSOTERMNA IZOLACIJSKA SREDSTVA

Eksotermno izolacijsko sredstvo v stiku s talino v napajalniku oziroma v glavi ingota reagira močno eksotermno. Pri tem se sprošča toplota v notranjost napajalnika oz. glave. Ostanek po gorenju je visoko porozen, kar zagotavlja dobre izolacijske lastnosti. Naša eksotermna izolacijska sredstva so proizvedena v različnih oblikah, in sicer kot pokrovi ali posipi.

TOP